Kaia:s Hästsport Cup
   

2008
Kaia:s Hästsport Cup
i samarbete med
Casey Foder i Ystad AB

Segrare av 2008 års upplaga av Kaia:S Cup blev Hanna-Sophie Andersson, Lill-Nova ER/Prince af Löten på andra plats kom Cecilia Hjärtmyr, Mazetti och på tredje plats hamnade Malin Svantesson, Margie af Källstorp.

Övriga sponsorer:


Jonny Nilsson travsportartiklar AB
 

Eclipse Biofarmab.
 

2007
Vinnare i år blev Tina Fröbergh på sin häst Gordon. Riktigt roligt tycker vi, eftersom vi har föjlt Tina sedan hon var en liten tjej som red på ridskolan i Lindhult till lika Hallsbergs Ridklub.
Vi gratulerar Tina & Gordon och önskar lycka till i deras fortsatta karriär.

Det är mycket som ska ordnas inför cupen och det är lätt att bara köra på och man glömmer att tacka alla så jag passar på nu. 
Första tacket går till värdklubbarna för Kaia:s cup. Först var vi i Askersund. Stort tack till Mia Borg, som med kort varsel såg till att vi kunde förlägga första omgången där. Fint arrangerad tävling och vad bra det var ordnat med funktionärerna - lätt att se vilka det var! Toppen.
Och sedan till Viby rid & kör sällskap. Andra året vi får vara hos er. Som vanligt mycket fin tävling och vilka funktionärer - ni är jättebra.


För att kunna hålla prisbordet i klass krävs det lite sponsorer, i år tackar vi: Mountain Horse, Källquists, Jacson, Kefly, Hansbo, Hippo, LPT reklam och JN:s Hovslageri.

Till Mats Pettersson - tusen tack som ryckte in som fotograf när min kamera "plötsligt" var utan batterier.

Ett extra tack till Marion Johansson VRKS och Pia Eriksson Syd Nerike ryttarna - som får stå ut med oändliga telefonsamtal och frågor om hur vi bäst ska arrangera cupen. Ni är toppen!

Vi får inte glömma alla deltagande ryttare och deras fina hästar - hoppas ni är nöjda!
 

Det allra störta tacket, längst in från hjärtat, går till min pappa Roger Österberg som alltid ställer upp. Kör, packar, sliter och kämpar. Kram till pappsen!

Ja tur är väl att man har familjen. Tack kära syster som kör hinder hit och dit!

Och våran webbsida skulle vi aldrig klara utan våran webbmaster Roger "Roscha" Karlsson - värd sin vikt i guld!! Tack för allt du gör och får stå ut med...

Lycka till alla i den fortsatta säsongen och väl möt nästa år!

/Ulrica /Kaia:s Hästsport

Vinnare av Kaia:s HÄSTSPORT CUP 2007, blev Tina Fröbergh på Gordon,
Två blev Lina Johansson på Sweet Gunpowder och trea blev Madelen Magnusson på Suebaila

 

 
 
Kaia:s Hästsport, Fallagatan 15, 694 37 Hallsberg, Tel. 070-2174494, E-post kaias@kaias.se Webmaster Roscha